"Wie werkt om te leven mist passie, wie werkt met passie heeft een mooi leven"
Frans
MeerKlus
Wij zijn blij dat we Frans hebben leren kennen. Naast zijn vakwerk zijn wij ook erg blij met zijn manier van communiceren, het netjes werken en dat de afspraken van de snelle levertijden waar worden gemaakt. Naast een strakke trapkast hebben wij Frans een meubel laten maken voor in de hal. Een mooie ombouw voor de radiator met schoenenkast in één. Ondertussen staat de volgende en daarmee derde opdracht in korte tijd alweer klaar. Kortom, een vakman zoals je hoopt dat ze allemaal werken.
Super blij ermee Frans, dank je wel weer!
Ontzettend blij met mijn op maat gemaakte robuuste trapkast. Frans is een echte vakman, meedenkend en werkt ook nog eens super netjes. Ik zal Frans ter harte aanbevelen en mocht er weer een nieuwe klus opduiken dan weet ik waar ik moet zijn.
Wat van een idee een prachtig overkapping werd. Precies zoals wij het in ons hoofd hadden... Meer dan tevreden over het eindresultaat
Frans werkt erg netjes, is zeer vriendelijk, denkt mee en dit alles is enorm fijn om samen te werken. Hij komt zijn beloftes na, net als het bedrag dat ik via de offerte ontvangen heb. Geen verrassingen achteraf dus … oké op 1 uitzondering na dan: mijn buitenkeuken is nog mooier geworden dan ik ooit had verwacht. Frans is een echte vakman en werkt met veel plezier aan zijn opdracht en dat is zeker terug te zien in het eindresultaat. Ik beveel Frans dan ook iedereen aan zodat hij aan nog veel meer mooie opdrachten kan werken.
Frans willen we graag bedanken voor zijn werk in onze keuken. De grote plank van ruim 4 meter en de ombouw van de hoge kasten zijn met ontzettende precisie gemaakt en geinstalleerd. Daarnaast is Frans ook nog eens erg prettig en netjes in de omgang. Wij zijn ontzettend tevreden met het resultaat en kunnen Frans van harte aanbevelen!
Erg blij met mijn op maat gemaakte wandkast door Frans!
De kast heeft een ingebouwd gedeelte als werkplek en de rest is gemaakt voor kleding (hang/leg).
De kast is om een koof gebouwd. De kast is robuust en zal nog jaren meegaan.
Frans werkt netjes en precies, denkt met je mee, de afspraken zijn duidelijk en betrouwbaar.
Voor iedere volgende klus vraag ik Frans!
We zijn erg blij met het resultaat van de radiatorombouw en ook zeker tevreden met de communicatie er omheen.
We bevelen je zeker aan, en wie weet dat er nog meer mensen in het pand vergelijkbare wensen hebben.
Ben tevreden over het geleverde werk; isoleren van de bijkeuken.
Het werk is keurig gedaan en binnen redelijke termijn.
Vriendelijk, rustig en betrouwbaar zijn de woorden waarmee ik Frans zou omschrijven.
Als ik weer een klus heb, zal ik hem weer vragen.
Ons verzoek was het maken van een erkerbank die goed bij de stijl van het huis past (jaren 30). Het uiteindelijke resultaat is exact zoals we voor ogen hadden, en we zijn er heel erg blij mee.
De communicatie was uitstekend, afspraken werden netjes nagekomen en er werd goed rekening gehouden met onze wensen (aanpassingen doorgeven was geen probleem).
Wij zouden Meerklus aan iedereen aanraden!
Al jaren maakt Frans als timmerman voor mij mooie dingen, die niet in de winkel te koop zijn.
Vaak heb ik wel een idee hoe het meubelstuk er ongeveer uit moet zien.
Samen met Frans wissel ik ideeën uit. En Frans geeft duidelijk de mogelijkheden aan.
Als we de idee fase hebben afgerond volgt er een passende offerte.
Het bedrag op de offerte is het uiteindelijke bedrag wat ik betaal. Het resultaat is exact zoals is besproken.
In de loop der jaren heeft Frans voor mij gemaakt: een keukenblok met speciale verlichting erboven, een draaitrap tussen de eerste verdieping en de kelder van mijn huis,
een nieuwe vloer gelegd, twee dakramen volledig nieuw en een bankje van hout met een gelast onderstel.
Nu ben ik aan het sparen voor een nieuw onderstel van onze eettafel.
Frans is een rustige, vriendelijke man die graag met je meedenkt. Hij heeft onze bijkeuken voorzien van een inbouwkast met deuren in oude stijl. Onze wens was om echte oude deuren te laten plaatsen, maar het was niet te doen om het juiste formaat te vinden. Meerklus heeft voor ons drie grenen deuren gemaakt en die zo behandeld dat het net oude Franse deuren lijken. Wij zijn heel blij met het resultaat. Toen één van de deuren niet goed meer wilde sluiten stond Frans dezelfde week nog op de stoep om het probleem te verhelpen. De prijs/kwaliteitverhouding is prima en tijdens het bouwproces konden we nog kleine wijzigingen toepassen. Voor een volgende klus kloppen wij weer bij Meerklus aan!
Ik kwam bij MeerKlus terecht via een vriend. Ik had andere partijen benadert maar daarbij kreeg ik geen reactie of absurde prijzen. De afspraak om te kijken was snel gemaakt en de offerte was er ook vlot. Er was goed meegedacht over een oplossing. Bij mij ging het om houtrot door inwatering vanaf het dak in de achterpoort. Hierdoor was de verticale stijl van het kozijn de achterpoort totaal weggerot. MeerKlus heeft het rotte deel netjes vervangen. Tevens een constructie gemaakt (soort afdakje) waardoor hemelwater niet weer opnieuw kans krijgt het hout aan te tasten en de grote poortdeur en weer netjes ingehangen waardoor alles weer goed sluit. Alles is netjes afgewerkt d.m.v. schilderen en een strook dakleer. MeerKlus heeft snel en schoon gewerkt. Geen rommel achtergelaten en alles was netjes aangeveegd en opgeruimd. Factuur zeer netjes en volgens afspraak. Ik ben zeer tevreden en zal zeker MeerKlus indien nodig weer inschakelen.
Bij MeerKlus min of meer toevallig terechtgekomen omdat Frans wel tijd had om op korte termijn de klus in ons kantoor te klaren. Het goede van Frans is dat hij een echte allrounder is, omdat er een nieuwe koffiemachine geplaatst werd moest een deel van de halve keuken verbouwd worden. Dit betekende een heel nieuw aanrechtblad, een wateraansluiting voor de koffiemachine, dat de gehele afvoer (vaatwasmachine, gootsteen en boiler-aansluiting) opnieuw aangelegd moest worden en ook nog het bedenken en maken van een ingenieus systeem bij het keukenkastje boven het koffieapparaat zodat deze makkelijk bijgevuld kan worden. Toen ik merkte dat dit zeer voortvarend verliep en Frans een aardige vent is die goed naar je luistert en ook z'n afspraken nakomt hebben we maar meteen een paar extra klussen laten doen. Alles professioneel uitgevoerd en tegen hele aangename kosten. Sindsdien is hij onze vaste klus- timmerman en zijn wij heel erg blij dat we tot zijn klanten behoren!

“Wij hebben Frans benaderd omdat hij onze buurman is en wij hadden een timmerklus die wij graag door hem wilden laten uitvoeren. Wij wilden namelijk een kast hebben die afwijkend was van de standaardmaten.  Frans heeft eerst een duidelijke tekening gemaakt waarin hij zijn adviezen had verwerkt en een naar onze mening prima offerte uitgebracht.

Daarna heeft hij in onze slaapkamer deze grote kast gebouwd, voorzien van grote lades want dat was een grote wens. Verder een opbergruimte onder het schuine dak, voorzien van schuifdeurtjes.

Wij waren zeer tevreden over het eindresultaat want dit was exact conform tekening en afspraak en hebben Frans een aantal maanden later weer gevraagd voor het maken van een kast op zolder, dit was nog uitdagender want de zolder loopt in een boog. Maar Frans heeft wederom tot volle tevredenheid van ons de klus geklaard en de kast ook nog geverfd.

Als laatste heeft Frans een ombouw gemaakt bij de verwarming in de kamer van onze zoon.

"Wij zullen Frans zeker weer vragen als we een nieuwe klus hebben en hem ook zeker aanbevelen in onze vriendenkring”.


We hebben Frans gevraagd of hij een nieuwe luifel boven de voordeur kon maken. De oude was helaas niet meer te redden. Bovendien wilde wij graag een dorpel boven het voorraam, die ervoor kon zorgen dat het kalkwater uit de gevelstenen geen grijze strepen meer kon achterlaten op het raam. We bespraken met Frans onze wensen en kregen daarop een offerte. Deze zag er keurig uit. Tijdens de bouw waren wij met vakantie maar we hadden alle vertrouwen in Frans en keken bij terugkomst uit naar onze nieuwe luifel. Eenmaal thuis troffen we een luifel aan die aan al onze verwachtingen voldeed. Nergens een spoor van rommel te vinden, alles keurig achtergelaten. We zijn heel blij met onze luifel en waren aangenaam verrast door het mooie boeket dat we na afloop ontvingen. We bevelen Frans graag aan!